2012-04-23 13:08:00• hírek • (x)

Finom falatok és szórakozás a Chilly Csárdában!

Nem véletlen, hogy sokak kedvence a szatmári Chilly Csárda Étterem, hiszen mindig házias, magyaros és nemzetközi ételekkel fogadják az ide betérőket. Ezentúl nem csak az ínycsiklandó falatok, hanem a változatos rendezvények is vonzzák majd a vendégeket.

Április végén több izgalmas rendezvénnyel várja vendégeit a Chilly Csárda Étterem, mely már évek óta kellemes környezetet biztosít egy kiadós reggelihez, egy finom ebédhez, vagy akár egy baráti vacsorához.

Az étterem fiatal csapata, a kiváló szakácsok mindig arra törekednek, hogy házias ízű, de mégis különleges finomságokkal lepjék meg vendégeiket, így azok nem panaszkodhatnak, hiszen tányérjukra nagy adagok és finom falatok kerülnek.

A labdarúgás rajongói április 24-én a Barcelona és a Chelsea Bajnokok Ligája elődöntőt nézhetik meg a hatalmas vászonra kivetítve, április 25-én pedig egy újabb BL-elődöntő lesz terítéken: a Real Madrid és a Bayern München összecsapását izgulhatják végig a Chilly Csárda vendégei.

Április 26-án, csütörtök este főként a magyar népzene és néptánc kedvelőit várják sok szeretettel a fogadósok és a Szatmári Nemzetiségek Népi Együttese. Cigány tánc, német polka, szatmári verbunk bemutatók és népdalok mellett szórakozhatnak az Chilly Csárdába betérők.

Szombat este 19 órától az étterem American Blues Night-nak ad otthont. A Black River Blues Band tagjai a legismertebb és leghangulatosabb blues dallamokat játsszák majd a finom ételek és a jéghideg whiskey mellé... Az est folyamán tombola is lesz, fantasztikus nyereményekkel!

Asztalfoglalás a 0748-775-266-os telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: